Köszönjük!
2017. március. 31. péntek, 19:38
​Nagyon szépen köszönjük Janurik Kingának és Klivinyi Kingának, az ÉRD Női Kézilabda kiválóságainak, hogy ismét számíthattunk Rájuk! És persze köszönjük a lehetőséget a DM Magyarországnak!


Ahogy a Csapat weboldalán is olvasható:

Klubunk két válogatott kiválósága: Janurik Kinga és Klivinyi Kinga voltak a legújabb dm üzlet megnyitójának házigazdái. A dm az ebben az órában befolyt bevételt, összesen 720 ezer forintot teljes egészében a csapat által megjelölt Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány részére ajánlja fel.

Együttesünk csapatkapitánya, Janurik Kinga és válogatott balátlövője, Klivinyi Kinga délelőtt 10 és 11 óra között segítettek a vásárlóknak a pénztárnál, autogramot adtak gyerekeknek és felnőtteknek, és persze örömmel készítettek közös fotókat is az Érd, Iparos u. 5. szám alatti új dm üzletmegnyitójának résztvevőivel. A dm az ebben az órában befolyt teljes bevételt,720 ezer forintotteljes egészében a csapat által kijelölt Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány részére ajánlja fel. Ezúton is köszönjük a dm-nek a lehetőséget, és a vásárlóknak is, hogy hozzájárultak a jótékonysági akcióhoz!


Forrás: https://www.handballerd.hu/hir/az-uj-erdi-dm-megnyitojanak-hazigazdai-voltak-janurik-kinga-es-klivinyi-kinga


dm_atado2017.jpg

1302 olvasás
Megosztás:
Bejelentkezés
Az Ön azonosítóje le lett tiltva!
Hibás azonosító vagy jelszó!
Az azonosítót kötelező magadni!
A jelszót kötelező magadni!

Azonosító:

Jelszó: