Rajzpályázat eredmények 2012

Hírek, 2012. december. 27. csütörtök, 21:34, 1798 olvasás

​A 2012-ben ismét meghirdetett rajzpályázatunk eredményesen zárult, nagy örömünkre összesen 99 alkotás érkezett hozzánk. Köszönjük a részt vevő diákoknak a színvonalas rajzokra fordított időt és energiát!
Látogatás a Móra Ferenc Általános Iskolában

Hírek, 2012. november. 05. hétfő, 22:32, 1542 olvasás

​ Október utolsó szombatján az érdi speciális iskola diákjai jöttek a menhelyre látogatóba, és rengeteg állatok alá való rongyot, takarót, szőnyeget hoztak, hogy ezzel is segítsék munkánkat.
Beszámoló a nyár végi rendezvényről

Hírek, 2012. szeptember. 21. péntek, 00:00, 1773 olvasás

​ Szeptember 8-án az Érdi Utcabálon és Battai Napok rendezvényén a Sirius Alapítvány is bemutatkozott, önkénteseinkkel és összesen 7 örökbefogadásra váró kutyánkkal vettünk részt. A nap sikeresnek mondható, rengetegen érdeklődtek sátrunknál, lufikat osztottunk a kicsiknek, és védenceink is nagy népszerűségnek örvendtek.
2012-ben megújult a Pedigree® Örökbefogadási Program

Hírek, 2012. május. 02. szerda, 21:53, 1770 olvasás

​ A Pedigree® Örökbefogadási Program 2012-ben minden, Magyarországon hivatalosan regisztrált állatmenhelynek lehetőséget nyújt arra, hogy duplázott adományokat gyűjthessen.
Rajzpályázat eredmények

Hírek, 2012. január. 12. csütörtök, 12:54, 2627 olvasás

​A 2011 év végén meghirdetett rajzpályázatunk eredményesen zárult, nagy örömünkre összesen 85 alkotás érkezett hozzánk. Köszönjük a részt vevő diákoknak a színvonalas rajzokra - ezzel együtt az állatvédelemre fordított időt és energiát!
Érden nem kell számítani az Ebrendészeti hozzájárulásra

Hírek, 2012. január. 06. péntek, 11:52, 1988 olvasás

​Az Érd TV Híradójából megtudhattuk, hogy Érden egyelőre nem kell számítani a kutyánként szedhető hozzájárulás bevezetésére. Segesdi János alpolgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy elsősorban az állattartás körülményeinek rendezettségére kell törekedni, és fontos megvizsgálni, hogy a kivethető Ebrendészeti hozzájárulás - mely "ebadó" néven terjedt el a köztudatban, - mennyiben oldaná meg a problémát.
Köszönjük a JULIUS-K9 ajándékát!

Hírek, 2011. december. 29. csütörtök, 11:30, 2335 olvasás

​Karácsonyi ajándékcsomaggal lepte meg menhelyünket a Julius-K9 kutyafelszereléseket forgalmazó áruház.Ezúton is köszönjük a hasznos holmikat!
"Ebrendészeti hozzájárulás" címén szedhetnek be pénzt az önkormányzatok

Hírek, 2011. november. 14. hétfő, 21:15, 1687 olvasás

​A parlament elfogadta az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998-as törvény módosítását. Csak az tartson állatot, aki felelős gazdája lesz a házi kedvencnek mind anyagi, mind erkölcsi értelemben.
Sokkos kölyök a Fehérvári úton!

Hírek, 2011. november. 13. vasárnap, 21:10, 1975 olvasás

​ Ma este fél hétkor kaptuk a bejelentést, hogy egy autóból kitett kutya életveszélyes állapotban fekszik Érden, a Fehérvári úton.
Iskolások látogatása

Hírek, 2011. október. 26. szerda, 23:45, 1635 olvasás

​Szép napsütötte időben fogadtuk az Érdligeti Általános Iskola harmadik osztályos diákjait a menhelyen. A gyerekek - három osztály - szépen, fegyelmezetten néztek szét az árva kutyusok háza táján.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 48 db. listázva 21-30   |   következő oldal   |   utolsó oldal »