Impresszum
2010. június. 18. péntek, 22:27


Az www.siriusalapitvany.hu oldal a közhasznú Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány tulajdona.
A weboldalt az alapítvány önkéntes elnöke szabadidejében, ellenszolgáltatás nélkül kezeli és frissíti. Az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni, de elnézést kérünk.

Szerkesztő:
Böjtös Andrea Rita
E-mail:
siriusalapitvany@gmail.com


ingyeneshird_headline.jpg

Amennyiben talált vagy - valamilyen oknál fogva - saját kutyáját ill. más állatát szeretné hirdetni, új gazdát keresni, szívesen segítünk. Nem áll módunkban azonban eladásra szánt tenyésztett/szaporított állatok hirdetése. Megértésüket köszönjük.

Küldjön e-mailben használható minőségű, lehetőleg .jpg formátumú képet és adatokat az állatról (fajtája, neme, kora, jelenleg hol található, leírás/jellemzők, miért keres gazdát stb.) a
siriusalapitvany@gmail.com címre. Minden esetben adjon telefonos elérhetőséget, ahol érdeklődni lehet. Néhány napon belül igyekszünk feltölteni a weboldalunkra. Kérjük, hogy eredeti gazda megtalálása vagy befogadás esetén értesítsen minket, hogy törölhessük a hirdetést!

Honlapunk frissítését alapítványunk önkéntes munkatársa végzi. A hirdetésekért díjat nem számolunk fel, de örömmel vesszük, ha lehetőségeihez mérten adománnyal honorálja szolgáltatásunkat az állatok javára.

Ha egy hirdetés eredményességéről 6 hónapnál hosszabb ideig nem kapunk visszajelzést, úgy az automatikusan törlésre kerül.
 
11073 olvasás
Megosztás:
Bejelentkezés
Az Ön azonosítóje le lett tiltva!
Hibás azonosító vagy jelszó!
Az azonosítót kötelező magadni!
A jelszót kötelező magadni!

Azonosító:

Jelszó: