Regisztráció

Alapadatok
Felhasználási feltételek
A honlap szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat a 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli a szerkesztőség.

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra szükség van. A weblap tulajdonosa és üzemeltetője tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a tulajdonos a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a tulajdonos minden esetben tiszteletben tartja.

Működéskor az alábbi legfontosabb alapelveket tartja szem előtt a tulajdonos:

A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg és nem adja tovább.

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra az esetre használja fel a tulajdonos, amire rendelkezésre bocsátották, attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.

Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítóhoz nem kapcsolhatóan hozza nyilvánosságra.

A szerkesztőség az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.

A tulajdonos és az üzemeltető a honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-neve (URL), a látogatás időpontja,a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A tulajdonos ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.

A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Az üzemeltető és a tulajdonos azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

Kérem olvassa el, és fogadja el a felhasználási feltételeket!
Ismeretlen hiba! Kérem próbálja meg újra, vagy halassza későbbre regisztrációs szándékát.
Bejelentkezés
Az Ön azonosítóje le lett tiltva!
Hibás azonosító vagy jelszó!
Az azonosítót kötelező magadni!
A jelszót kötelező magadni!

Azonosító:

Jelszó: