2012-ben megújult a Pedigree® Örökbefogadási Program
2012. május. 02. szerda, 21:53

A Pedigree® Örökbefogadási Program 2012-ben minden, Magyarországon hivatalosan regisztrált állatmenhelynek lehetőséget nyújt arra, hogy duplázott adományokat gyűjthessen.

A támogatások egy közös számlálóra érkeznek, ahol a Pedigree® összesen hatmillió forintig duplázza meg az összegeket, így az adományok összértéke akár az évi 12 millió forintot is elérheti. Az egyedülálló kezdeményezés a program Facebook klubján keresztül zajlik, az összegyűlt adományokat pedig a program weboldalán követhetik nyomon az állatbarátok. A kampány egész évben tart, a menhelyek minden, a Pedigree®-vel közösen összegyűjtött egymillió forint után kapják kézhez az adományokat. A cél, hogy minél hamarabb összegyűljön az évi 12 millió forint adomány, de a kampány ennek elérése után is folytatódni fog.

A legkisebb adományozható összeg 500 forint. Kérjük, ha módjában áll, támogassa védenceinket felajánlásával, melynek így a Program keretében a dupláját kaphatjuk meg.

(forrás:http://pedigreeorokbefogadas.hu)