Sirius Alapítvány a Facebook-on!

Hírek, 2015. november. 10. kedd, 02:00, 1588 olvasás

​Kedves Ismerőseink! Örömmel jelentem, hogy elkészült a Sirius Alapítvány új, hivatalos Facebook oldala!
Az Év Állatmenhelye lettünk!

Hírek, 2015. február. 26. csütörtök, 11:04, 1807 olvasás

​Az Állatorvosok az Állatvédelemért Alapítvány minden évben köszönetet mond egy olyan állatmenhelynek, amely engedélyezett, a Magyar Állatorvosi Kamara menhelyek állat-egészségügyi ellátására vonatkozó ajánlását betartja, és a gondjaira bízott állatokkal minden tekintetben jól bánik, szeretettel, lelkesen és hatékonyan dolgozik.
Köszönjük az Alom Trade adományát!

Hírek, 2013. december. 06. péntek, 21:35, 2362 olvasás

​Cicáink nevében köszönjük az ALOM TRADE által felajánlott 400 kg macskaalmot!http://alomtrade.hu/
Mórás iskolások látogatása

Hírek, 2013. november. 15. péntek, 21:15, 2094 olvasás

​Az érdi speciális iskola diákjai újra látogatást tettek a menhelyen, ráadásul sok összegyűjtött adományt hoztak a kutyusoknak, és kedves meglepetést nekünk, papírból és termésekből szorgos munkával készített gyönyörű állatos faliképeket.
Kutyaterápia a sérült gyermekekért

Hírek, 2013. július. 18. csütörtök, 21:10, 2328 olvasás

​A Sirius Alapítvány munkatársai az elárvult, gondoskodásra szoruló állatokért küzdenek nap mint nap, de a Csemete Alapítvánnyal történt megismerkedésünk nyomán rá kellett döbbennünk, hogy a halmozottan sérült gyermekek megsegítése nekünk is erkölcsi kötelességünk. Nem lehet figyelmen kívül hagyni, a téma szíven üt. Ezért döntöttünk úgy, hogy békés, kedves kutyusok közreműködésével segítséget nyújtunk a gyermekeknek apró örömök felfedezésében, amelyeket ezek az élőlények az önzetlen szeretetükkel tudnak átadni.
Jótékonysági futás

Hírek, 2013. július. 18. csütörtök, 19:36, 2334 olvasás

​Az elmúlt években hagyománnyá és egyfajta küldetéssé vált a székesfehérvári Lajkó Csaba számára, hogy hobbiját és szenvedélyét, a hosszútávfutást jótékony céllal kombinálva próbál pénzt, támogatókat gyűjteni egy-egy nemes ügy érdekében, vagy egyszerűen csak a figyelmet felhívni ezekre az ügyekre. Az ultrafutó most az állatvédelem és a felelős állattartás mellé állt kezdeményezésével.
Gyereknapi látogatás

Hírek, 2013. június. 01. szombat, 19:53, 2215 olvasás

​Május utolsó péntekjén ismét meglátogattuk az érdi Móra Ferenc Általános Iskola diákjait - ezúttal a Gyereknap rendezvény meghívott vendégeiként. A meglepetés nagy örömet okozott a speciális iskolába járó különösen érzékeny gyermekeknek. Azt már az előző találkozásunkkor is láttuk, hogy az állatok iránti érdeklődés óriási, a lelkesedésük pedig most is meghatotta kis csapatunkat. Köszönjük az önkéntes segítőink önzetlen munkáját, akik nélkül az ehhez hasonló örömteli pillanatokat nem is tudnánk megvalósítani! A program alábbi kis összefoglalóját Cser László önkéntesünk írta, köszönet érte.
dm - "egy nap másokért"

Hírek, 2013. május. 20. hétfő, 22:22, 2136 olvasás

​A dm drogerie markt az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód és a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok, gyermekek támogatása mellett.
Diákok a Gárdonyi Géza Általános Iskolából

Hírek, 2013. május. 19. vasárnap, 22:37, 1387 olvasás

Az érdi Gárdonyi iskola diákjai látogattak meg minket ezen a héten.
HOPE Online fotókkal a menhelyi állatokért!

Hírek, 2013. március. 09. szombat, 11:58, 1514 olvasás

​A HOPE Online önkéntese, Gyócsi Tamás profi fotós járt nálunk, hogy segítsen bemutatni képeivel kutyusaink legszebb arcát. Köszönjük a lehetőséget!
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 48 db. listázva 11-20   |   következő oldal   |   utolsó oldal »